Kapschuur

Kapschuur

Hoewel het door gewijzigde wetgeving voor ons helaas niet meer mogelijk is om voor u een spantconstructie te maken, laten we u toch graag deze kapschuur zien. We hopen u hiermee wel een beeld te geven van de technische mogelijkheden in ons bedrijf!

 

Ook deze spantvoeten zijn op verzoek van de klant behandeld door de verzinkerij. De mogelijkheden om uw product te laten behandelen zijn eindeloos. Verzinken is vaak een goede basis voor behandeling bijvoorbeeld door het poedercoaten in de door u gewenste kleur.

Ambachtelijk Smeedwerk

Sinds mensenheugenis zijn er verschillende smederijen gevestigd geweest in Angerlo (een prachtig dorp in de gemeente Zevenaar, vlakbij Doesburg en Arnhem). Toch is er in Angerlo nu slechts één smederij nog in bedrijf en dat is Smederij Hissink! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk smeedwerk, maar ook in staat tot vele andere vormen van metaalbewerking. Eén van de bijzondere dingen van werken met metaal is de duurzaamheid van het materiaal. Smederij Hissink is gespecialiseerd in het leveren van prachtige maatwerk producten.