IJzersterk in duurzaam werk!

In onze smederij zijn we gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk smeedwerk. Daarnaast zijn we echter ook in staat tot vele andere vormen van metaalbewerking. 

Om u inzicht te geven in wat wij zoal doen, hebben we onze werkzaamheden in een aantal groepen verdeeld, te weten: smedenrestaureren en construeren en repareren. Van elk van deze categorieën laten we op de volgende subpagina's verschillende voorbeelden zien.

Daarnaast zijn wij dealer van GRANIT, quality parts.

We hopen u op deze manier een beeld te geven van wat wij in onze smederij voor u kunnen betekenen. Mocht u meer informatie willen, vragen wij u contact met ons op te nemen!

Ambachtelijk Smeedwerk

Sinds mensenheugenis zijn er verschillende smederijen gevestigd geweest in Angerlo (een prachtig dorp in de gemeente Zevenaar, vlakbij Doesburg en Arnhem). Toch is er in Angerlo nu slechts één smederij nog in bedrijf en dat is Smederij Hissink! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk smeedwerk, maar ook in staat tot vele andere vormen van metaalbewerking. Eén van de bijzondere dingen van werken met metaal is de duurzaamheid van het materiaal. Smederij Hissink is gespecialiseerd in het leveren van prachtige maatwerk producten.