Granit producten

GRANIT is een groothandel in originele en imitatiedelen voor bijna alle bekende merken in de landbouwmechanisatie, tuin- en parksector en de industrie.

Via GRANIT kunnen wij u ruim 122.500 onderdelen en producten in onder meer de volgende groepen leveren:

 1. Grondbewerking, mestverwerking & gewasbescherming
 2. Trekkerdelen
 3. Motordelen
 4. Industrie en werkplaats
 5. Elektra
 6. Gras- en weidebouw, voertechniek, mais- en graanoogst, aftakasdelen
 7. Tuin & park
 8. Trailers, aanhangers en wagenbouw
 9. Hydrauliek
 10. Transmissie, remmen en voorassen
 11. Gereedschap en werkplaatsuitrusting
 12. Mestverwerking en gewasbescherming

Elk jaar verschijnt er een klantencatalogus "Het beste voor ..." waarin een selectie is gemaakt van de best verkopende artikelen. Deze catalogus hebben wij voor u klaarliggen.
Een speelgoedcatalogus en een catalogus voor onderdelen specifiek voor klassieke trekkers kunt u online bekijken. 

Alle artikelen in de online catalogi, maar ook alle overige artikelen (die wij voor u in een ontzettend uitgebreide database kunnen opzoeken), kunt u bij ons bestellen. Het is meestal wel mogelijk om datgene wat wij niet op voorraad hebben liggen, de volgende ochtend aan u te leveren.

Ambachtelijk Smeedwerk

Sinds mensenheugenis zijn er verschillende smederijen gevestigd geweest in Angerlo (een prachtig dorp in de gemeente Zevenaar, vlakbij Doesburg en Arnhem). Toch is er in Angerlo nu slechts één smederij nog in bedrijf en dat is Smederij Hissink! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk smeedwerk, maar ook in staat tot vele andere vormen van metaalbewerking. Eén van de bijzondere dingen van werken met metaal is de duurzaamheid van het materiaal. Smederij Hissink is gespecialiseerd in het leveren van prachtige maatwerk producten.