Construeren en repareren

Een deel van onze werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van constructiewerk, waaronder ook machinebouw, en reparaties van constructiewerk.

We maken constructiewerk, zowel voor bedrijven en particulieren, bijvoorbeeld:

Maar ook voor de agrarische sector werken we regelmatig, onder meer:

  • het maken spantvoeten (die op verzoek van de klant tevens zijn verzinkt) voor nieuw te bouwen stallen
  • en onder meer de reparatie van een schudder, een woeler en koebeugels voor in de stallen.

Daarnaast leveren we juist ook voor deze sectoren onderdelen en producten van GRANIT. Voor meer informatie daarover kunt u op de betreffende subpagina kijken.

Voor ons bedrijf is ook het werk dat we doen voor de Firma Hissink & Zonen uit Oeken (landbouwmechanisatie) een noemenswaardige 'tak van sport'. De Firma Hissink & Zn heeft een vernieuwende machine op de markt gebracht om (snoei-)hout tot brandbare chips te verwerken. We zijn erg blij dat wij in samenwerking met hen een bijdrage hebben mogen leveren aan de bouw van deze Chippercombi: in onze werkplaats bouwden we het complete onderstel voor de wagen. Inmiddels hebben we al 8 van dit soort onderstellen gebouwd, soms in combinatie met een hoogkiep-systeem.

Ambachtelijk Smeedwerk

Sinds mensenheugenis zijn er verschillende smederijen gevestigd geweest in Angerlo (een prachtig dorp in de gemeente Zevenaar, vlakbij Doesburg en Arnhem). Toch is er in Angerlo nu slechts één smederij nog in bedrijf en dat is Smederij Hissink! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk smeedwerk, maar ook in staat tot vele andere vormen van metaalbewerking. Eén van de bijzondere dingen van werken met metaal is de duurzaamheid van het materiaal. Smederij Hissink is gespecialiseerd in het leveren van prachtige maatwerk producten.